Идеи за подарък за Абитуриенти

Ето най-добрите идеи за подарък за Абитуриенти:

Ако търсите оригинален подарък за абитуриент, но не знаете какъв да бъде, няма да сме изненадани. Да намериш специални подаръци и то за млад човек, които сега прави преход от един етап в живота си към нов си е истинско изпитание.

Ето, защо избрахме някои оригинални идеи, които не толкова до материална стойност, колкото сантиментална ще провокират вулкан от емоции.

Как да направим най-сантименталния празник още по-докосващ?

Дайте на завършилия видео поздрав с кадри от живота на класа или живота му от самото раждане, първите стъпки в училищния живот до настоящия момент. Ако решите сборника от снимки да включва училищния живот, то нека те не са само от училище, но и неформални. В тях може да включите кадри и снимки от съвместни пътувания, събития, пътувания.

Дървено сандъче

Оригиналната идея за подарък за завършил може да е дървена кутия, с оригинална заключалка. В нея е добре да се крие съдържанието, което ще му хареса още повече. Нестандартния подарък, оставаме вие да изберете и да поставите в комплект, съответстващ на интересите му. Гарантираме, че той няма да забрави подобен жест!

Ваучер за дипломиране

Под формата на билет за екскурзия до три забележителни места е много оригинален подарък. С такъв завършващият ще бъде на едно мини-пътуване до всяко място, където не е ходил. Най-добре е ваучерът за екскурзия да е за двама. Така ще сте сигурни, че ще има винаги подходящо избраната партия.

Персонализирана книга за подаръци

Персонализирана книга за подаръци ще бъде оригинален подарък за завършил или предстоящ да следва висше образование. В нея може да поместите повече от 70 000 книги по ваш избор. Изберете желаната книга по заглавие, автор, жанр или хоби. Направете оригинална опаковка, създайте текст и го напишете на заглавната страница.

Съвместна кампания със съученици

Съберете училищни, приятели и им платете този мини поход. Заедно, докато могат да го направят. Макар и в караоке, на боулинг, поне в едно истинско туристическо пътуване. Вашата задача е да закупите необходимите билети и да уловите тези моменти.

Светеща снимка

Търсите практичен, оригинален и траен подарък? Идеалният вариант би бил лека картина. В допълнение, такава може да се нарече универсален подарък. Такъв необичаен интериор ще подхожда на всеки и ще запази топли спомени!

Колаж на училищния живот

По-неформален от училищния албум. Колажът може да включва по-ярки и по-екстравагантни моменти, които да бъдат прегледани от всеки, но да накарат, дори непознатия да усети този дълъг полет. Съучениците, които станаха близки по време на обучението си ще останат завинаги в сърцето ... и в такъв фотоколаж.

Надяваме се, идеите ни за подарък за абитуриенти да са ви полезни. От тях и на един да сте се спрели, гарантираме ще останете запомнени!