Идеи за подарък за Баба Марта

Страхотни идеи за подарък за Баба Марта:

За празника на Баба Марта, то е ясно, освен пожелания за Баба Марта, може да подарите мартенички.
Традицията повелява мартеницата да е в бяла и червена краска. Бялото е символ на свобода и чистота, червеният цвят със символ на кръвта, любовта, страстта.
И ако си мислите, че идеите за подаръци се изчерпват с единия избор на мартенички, то в заблуда сте. Идеите за подаръци за Баба Марта не свършват до тук.
В деня на баба Марта може да подарявате не само мартенички, а всичко, което е в основните цветове символизиращи този ден.
Предлагаме ви топ идеи за подарък за Баба Марта!

Мартеници

Тук многообразието е неизчерпаемо. От класически модели ще откриете до всевъзможни интерпретации на гривни, пръстени, брошки, гирлянди и т. н. Може да попаднете и на всякакви фирми, размери и уникални съчетания.

Сувенири

Ако сте избрали да подарите сувенир за Баба Марта, то нека той да е в двата основни цвята – бяло и червено.
Може да се спрете на красиво оплетена кошница пълна с бели и червени цветя. Може да изберете сувенир с форма на щъркел в основните цветове. Може да подарите лястовица дори. Всички те са символ на наближаващата пролет и на свободата.

Цветя

Ако възнамерявате да подарите цветя за деня на Баба Марта, то хубаво е да знаете, кои са сезонните за този месец.

Може да подарявате смело – кокичета, минзухари, зюмбюли, лалета, нарциси и здравец. Всяко от тях си има своя магнетичност, чар и значение. Всяко цвете си има свое предназначение!