Идеи за подарък за Нова година на дядо

Дядовците и бабите се отдават на своите внуци през цялото им детство. Това го правят безрезервно с подаръци, а когато децата станат възрастни, е време да „платите услугата“. Днес ще ви кажем какво е добре да дадете за подарък на дядо за Нова година.

Ще ви помогнем при избора на скъпи и евтини изненади, както и с какви домашни подаръци може да изненадате любимия си дядо.

Какво да подарите за Нова година на дядо?

За да направи празника перфектен, изберете това, за което отдавна мечтае. Това не е трудно да се направи, трябва да дарите нещо, което отговаря на хобито на дядо ви.

Човек, който обича да прави нещо:

Съветваме ви да дадете набор от качествени инструменти. Така например комплект инструменти ще зарадва и ще е от полза за дълго време.

Добра идея за хората, с хоби да майсторът все по нещо ще е подарък книга с полезни препоръки за домашни майстори. Такава може да оставите спокойно под коледната елха и да изчакате за реакцията при получаването й.

Рибарят ще се радва да получи за Нова година:

Нова въдица;

удобен стол;

водоустойчиви ботуши.

Любителите рибари ще се радват на:

Термопоставка за рибар;

термо чанта;

нож за рязане;

работно облекло;

кутия за риболов;

годишен абонамент за популярното тематично списание.

На почитателите на лозарство, овощарство и градинари по природа може да подарите:

комплект инструменти;

Градинска оранжерия;

градински фигурки;

комплект за градински работи (престилка, дъждобран и др.).

За ловеца:

Елек с много различни джобове.

Добър нож или колба с инициали също ще бъдат отлични подаръци за новогодишните празници.

Универсални идеи за подарък на дядо за новогодишната нощ са:

Стол за люлеене – кой не би се зарадвал на такова кресло. В случай, че миналата година сте му подарили такова, сека вземете топло одеяло за него;

TV - голям плазмен телевизор е мечтата на много мъже, независимо от възрастта. Ако забележите, че телевизорът на дядото е изживял живота си или е твърде малък по съвременни стандарти, тогава трябва да го зарадвате със стилен и нов.

Телефон – може би и вашият дядо е добре запознат със съвременните приспособления? Тогава е време да му дадете страхотен смартфон.

Самобръсначка – това е универсален подарък, който ще подхожда на абсолютно всеки мъж. Основното нещо тук е да изберете висококачествено и удобно устройство за бръснене. То ще донесе голяма радост на дядо ви.

Топъл халат и чехли - обърнете внимание на комплектите в тъмни нюанси. Разбира се, бели и светлобежови халати и чехли изглеждат по-празнични, но ще трябва непрекъснато да се перат и след няколко месеца подаръкът ще загуби външния си вид. Затова ви съветваме да спрете избора на синьо, бордо, тъмно зелено или кафяво.

Билет за спортен мач – в случай, че е любител на футбол или хокей такъв подарък ще се хареса.

Часовници - скъпите часовници за китката ще бъдат подходящ подарък за всеки мъж. Избор на дизайн, базиран на стила ще е отлично попадение.

Качествени очила. С възрастта много хора имат проблеми със зрението, но, уви, не всеки е готов да купува скъпи очила или лещи. Ако дядо ви ходи със старите очила най-малко дузина години, то е време и заслужаващ замяна.

Списък с изненади не спира до тук, но винаги може да изберете най-оригиналния подарък, защото най-добре познавате този човек. Пожелаваме ви Весели празници и много усмивки, провокирани от вашите идеи за подаръци за Нова година!