Идеи за подарък за сватба

9 най-добри идеи за подаръци за младоженците на сватба

Изборът на сватбен подарък се счита за много сериозен въпрос. В подбора му се изисква внимателен и балансиран подход.

Не трябва да забравяме обаче, че сватбата е преди всичко весел и радостен празник. Ето, защо младите хора със сигурност ще се зарадват да получат не само полезни неща за ежедневието, но и интересни или дори забавни подаръци.

Ако на вас предстои да сте почетен гост на сватба на младоженци, може да помислите над това. Може да изберете уникален подарък за сватба, с който да развеселите всички гости.

Гарантираме ви, че с нашите оригинални идеи за подаръци за младоженците на сватба ще бъдете запомнени, на фона на всички останали.

И така, какви са страхотните сватбени подаръци, които може да дарите на младото семейство съпрузи?

Повечето от сватбените подаръци, които младоженците получават са домакински уреди, декоративни предмети (вази, килими и т.н.). Банално, но факт, най-често това е просто определена сума пари, дадени в луксозен плик.

Разбира се, всичко това е много добро.

Запомнящите се подаръци са онези, които ще приповдигат настроението на младата двойка, дори в дъждовен ден.

Ето как може да направите готин и оригинален подарък за булката и младоженеца:

Дипломи и медали

Това е най-лесният и най-разпространен вариант на комичен подарък за младоженците. Сватбени сертификати, дипломи и медали, могат да имат различни надписи.

Например:

"Сертификат за най-готиния мъж, успял да завладее сърцето на красива жена";
"Опитал, опипал и спечелил";
"Сертификат за щастлив брак" и т.н..

Ако тази идея ви е допаднала и сега се питате как да се сдобиете с такива уникални и оригинални подаръци, веднага ви казваме. Може лесно да поръчате на специализирани сайтове.

Портрет от кукли

Този интересен сватбен подарък може да бъде поръчан също онлайн, чрез изпращане снимки на булката и младоженеца на специализирани уебсайтове. Куклите ще бъдат точно копие на младите, а съпрузите няма начин да не харесат поета. Че, кой знае, може дори на стари години да ги развеселява?!

Табела "за двама"

Това е табела, разделена на две части с думите "Моята половина" и "Твоята половина". Може да го поръчате във фирми, които предлагат подобен род услуги като печат и авторство.

Ръкавици таралеж

Същността на такъв комичен подарък за младоженците се крие в идеята, двойката да се държи с тях за ръце. За милване, още по-добре. Може да покажете, малко креативност и въображение и да ги направи под формата на истински таралежи. Ако нямате време за изработване на подобни бодливи ръкавици, просто вземете чифт боксови ръкавици за булката и младоженеца и поставете върху им надпис.

Например: „За един спокоен и цивилизован конфликт”.

Полезно и оригинално

Знаете ли, че комичните подаръци за сватбата могат да бъдат необходими и полезни.

За да направите това, просто трябва да покажете малко въображение и креативност. Достатъчно е към оригиналния подарък да поставите уникален надпис, представен по автентичен начин. Някои интересни идеи по тази тема са:

Точилка с надпис

За целта купете обикновена точилка за разточване на тесто и поставете върху й, някакъв комичен надпис.

Например: „Инструмент за отглеждане на съпруг”.

Комплект зеленчуци и плодове

Подаряването на зеленчуци и плодове на сватбата е стар и весел обичай, съпроводен с римирана линия.

Например: “Даваме на булката лук, за да обича своя съпруг!”;

“Даваме на младоженеца банан, за да бъде лесно оправдан. Нека се чувства самозван, ако му предстои сладко, бързо да влезе в ролята на татко!”.

Прахосмукачка като подарък

Такъв домакински уред ще бъде необходим в бита. Наред с това, много му подхожда надпис от типа.

Пример: „Подаряваме ви сега, съвременната метла. Да си чистите с нея, да си политате с нея. Когато имате нужда от крила, а ви настига семейна кавга!“

Счупен телевизор

Това е друга идея за много интересен подарък за младоженци. Забавният начин тук е да го дарите като поставите счупен телевизор е нова кутия, от такъв. В момента, в който го подавате, го изтървавате, така, че да се чуе страшен шум от чупене на стъкло.

По-нататъшното развитие, зависи от вашето въображение. И да не забравяме, в крайна сметка, ще трябва да си дадете истинския телевизор на младото семейство.

Най-добрите идеи за подаръци за младоженците на сватба са много. Ние избрахме да споделим с вас, само тези 9.

Като цяло, да се намерят комични подаръци за сватба в наше време не е трудно. Ако все пак, имате някакво въображение, на фона на гостите, винаги може да се откроите. Така, дори най-простият подарък може да бъде представен по начин, че да се превърне в истинско забавно шоу, за което дълго всички да разказват.

Най-често избираме подаръци за сватба, вземайки предвид семейния живот и на базата народни обичаи. Това правим, защото всеки от тях е свързан с определен материал: например, първата година след сватбата се нарича хартиена годишнина, петата е дървена, десетата е калаена и т.н. Но има ситуации, когато подаръкът трябва да е за самия повод сватба, не годишнината от сватба.

Тогава се налага да купим готов подарък в магазина. В този случай може да купите универсален подарък за сватбата. Такъв ще е идеален за всяка двойка, независимо колко години е живяла заедно преди кулминационния момент.

Парите като падарък

Какво се случва на всеки от нас, когато мислим за универсален подарък за всеки празник? Разбира се, пари. Този вариант е възможен, ако:

Младите се женят много млади;

Ако знаете, че двамата нови съпрузи се нуждаят от пари или спестяват за нещо полезно;

Ако сте роднина или близък приятел на семейството;

Подаръци за младото семейството. Щастливите съпруг и съпруга ще се зарадват и на всекидневният подарък, който ще използват заедно. Тогава той ще бъде отличен подарък за тях. Разбира се, подаръкът ви трябва да е с нещо оригинален и необичаен.

Домакински уреди.

Домакинските уреди са най-добрия подарък за младо семейство. Вече вие избирате, за кого от двамата млади членове на новото семейство да е. Например, съдомиялна машина ще зарадва повече дамата, а система за караоке, а ако са фенове на киното или домашно кино, мъжът.

Домашен текстил.

За разлика от комплекти и килими, висококачественото спално бельо, комплект кърпи или топло, пухкаво одеяло със сигурност няма да бъде излишно, така че може да се спрете на едно от тези неща. Например, спално бельо, изработено от естествен материал с 3D рисунки или одеяло от мериносова вълна, ще бъде идеалният подарък за всяка млада семейна двойка.

Сантиментални подаръци.

Ако имате поне няколко снимки на щастливото семейство, преди тяхната сватба или още по-добре видео от техните момински и ергенски дни, може да направите красив колаж или видеоклип. В допълнение, може да поръчате сувенирни кукли с лицата на съпрузите, които ще бъдат олицетворение на семейното им щастие.

Подаръчни сертификати за двама.

Семейният живот винаги е пълен с различни проблеми, а повечето мъже и съпруги не могат да си позволят да прекарват много време заедно. Ето защо, подаръчен сертификат за посещение на спа, романтична конна езда или вечер в добър ресторант със сигурност ще угоди на съпрузите и ще бъде отличен начин да събудите леко избледнели чувства или жажда за новото семейно начало.

При избора на подарък за сватбата, не забравяйте, че основното правило е не спазването на традициите и обичаите. Покупката на нещо, което наистина ви харесва и знаете, че ще провокира усмивката на съпруга и съпругата ще е далеч по-ценно от всичко друго