Идеи за подарък за юбилей

50 години е истинска годишнина, която не може да бъде пренебрегната. За хората в тази възраст, много неща стоят по различен начин, но когато става дума за сантименталност и оригинални идеи за юбилей, няма начин да не бъдете оценени.
Ето, защо предлагаме ви няколко топ идеи за 650 годишен юбилей. Изберете сред тях, най-добрия подарък за него или нея.

Подарък за юбилей на мъж

Часовници

Някои смятат, че часовник не се подарява, но това е един стойностен подарък, който всеки джентълмен в тази възраст ще оцени. Съобразете само избора му с професията на бъдещия собственик. Ако такъв има важен бизнес, класическият кварцов часовник ще подхожда повече. Ако е запален почитател рибар, тогава е по-добре да изберете устойчив на удари или водоустойчив модел;

Лаптоп

Защо не? Мъжете на 50-годишна възраст са все още съвсем млади по сърце и могат да овладеят елементарни полезни програми. Така рожденикът ще се радва да види снимки на приятели, да разговаря със съученици и колеги в социалните мрежи, да играе онлайн игри, да гледа любимите филми и телевизионни предавания. Ако живеете в друг град, тогава лаптопът ще е допълнителна възможност да общувате безплатно, благодарение на Skype;

Билет за концерт или важен мач

Изборът на концерт или мач трябва да е наистина грандиозно събитие. Местният футбол, който се посещава всяка седмица, изпълнението в Драматичния театър не са точно това. Но ако подарите билети за мач с участието на любимия идол или изпълнението на любимата музикална група - тогава подаръкът ще бъде много полезен.

Подарък за юбилей на жена

Подаръкът за юбилей на жена може да бъде различен, започвайки от нещо искрено и трогателно, завършващо с нещо грандиозно и приказно.

Парфюм – тук ще е уместна идеята, ако честващият ви е по-близък човек. Ако знаете вкусовете няма да рискувате да се разминете с очакваната еуфория.

Подарък гравиран или фотопечат – такъв може да е само подарък от категория докосване. Надписът може да бъде всякакъв, според рожденика. От поздравителен, през похвала, до запомнящ се или просто подчертавайки, че нещото принадлежи само за получаващият го.

Бижута – тук разбира се говорим за класики. Независимо от, това дали ще изберете пръстен, гривна или колие, копчета за ръкавели или фиба за вратовръзка, то продуктът трябва да е от благородни метали. И тук гравирането няма да бъде излишно, осен това остава красив и ценен спомен!

Зарадвайте човека, който прави юбилей, независимо дали става дума за 20, 30, 50, 60, 70, 80 и т. н. с уникален подарък, който да помни дълго!