Идеи за подарък за Св.Валентин

Имате нужда от идеи за подаръци за Свети Валентин? Попаднали сте на правилното място. Тук ще научите, какво да давате на своята сродна душа, как да правите валентинки със собствените си ръце и да харчите бюджета за почивка. Наслаждавайте се!

Подаръци за Свети Валентин дарявайте с много любов

„Да обичаш е да се раздадеш!” - думи на френски драматург. Това е трудно да се опровергае. Но също толкова важно е и да изразявате чувствата си с подаръци, с или без повод.

Денят на Свети Валентин е най-точно случаят, когато може да направите вашата приятна изненада. И тази задача не е лесна. Предлагаме ви някои съвети и идеи, които ще ви помогнат да изберете подарък за Свети Валентин.

Подаръци за Св. Валентин за момичета и жени

Козметика, парфюм, бельо

Всички тези момичешки неща винаги са подходящи и като подаръци за 14 февруари. Всяка жена ще е във възторг от дантелено бельо. За избора на парфюм обаче ще е малко по-трудно. Трябва предварително да разберете, какъв аромат ще хареса.

Серенада

По-добре, разбира се е да я изпълните предварително и сами. Ако, обаче нямате талант да пеете, по-добре е например, да свирите на саксофон, китара, акордеон или какъвто и да е друг инструмент.

Романтична бележка

Пригответе изненада от розови листенца. Ако ви предстои да пътувате с автомобила, поставете ги в сенника, където се намира и огледалото. Когато тя седне на седалката, кажете й, че има петънце на носа. Повярвайте, суетата ще я подтикне да свали сенника, а от там ще се изсипят милион листенца на рози.

Бижута

Уви, жените са безпомощни пред пръстени, висулки, гривни и колиета. Такъв подарък за Свети Валентин със сигурност ще се хареса на всеки представител на нежната половина на човечеството.

Подаръци за Св. Валентин за момчета и мъже

Не се заблуждавайте, че мъжете на 14 февруари са по-различни от жените. Мъжете са една и съща романтична душа, като момичетата. Затова, като планирате нещо сладко и докосващо дълбините на сърцето, няма да съжалявате.

Въздушна изненада в колата

Рано сутрин напълнете колата на мъжа с балони. Във всяко едно балонче, поставете малки бележки с думи-послания, колко е добър и как го обичате.

Абонамент

От вас зависи това, къде да се изпрати любимия човек. Разбира се, вие трябва да съобразите неговите предпочитания. Списъкът включва плувен басейн, фитнес зала, футболен мач на любимия отбор (билет за него) или концерт на любимата група.

Мъжки аксесоари

Папийонка или вратовръзка, класически колан или чадър, или може би шапка? Мъжете също дишат неравномерно при вида на красиви часовници или мъжки бижута.

Повече идеи и пожелания за Свети Валентин за любимия човек може да разгледате из страниците на сайта!